Gokartcentret – Uppsalas enda och största inomhusbana

Segway

Vi börjar nu med stadstur på segway genom centrala Uppsala och dess fina sevärdheter!

Segway är designad för att ta dig dit du vill. Snabbt, smidigt och miljövänligt. Dessutom är det riktigt roligt att köra Segway. Vi på Gokartcentret i Uppsala erbjuder Segwayaktiviteter som du kan göra med dina kompisar eller arbetskollegor: Segway-tur eller inomhus-Segway på vår racebana. Dessutom kan du alltid hyra en Segway av oss för en egen tur, att ha till din semester eller för att förgylla företagsevenemang.

Hyr segway

Du kan hyra en Segway fritt på egen hand för att ha vid sommarstugan, för dagstur eller under familjefesten!

1 timme 350:-
2 timmar 550:-
Heldag 1495:-
Helg 3900:-

Vi erbjuder även leverans av segway dit du vill inom Uppsala för 600 kr. För bokning över 1200:- ingår transport.

Olika aktiviteter

Stadstur: Ta en tur runt Uppsala på en segway! Häng med vår glade ledare på en vilosam, vacker tur runt Uppsalas sevärdheter:

Gruppbokning av segway på vår inomhusbana: Upplägg (vi kör max 7 segways samtidigt på banan):
25 min (lämpligt upp till 7 personer) – Pris: 2450 kr
45 min (lämpligt för 8 – 14 personer) – Pris: 4900 kr
60 min (för 15+ personer) – Pris: 7000 kr

Vi kan komma till er eller till en plats som ni väljer med Segways. Ring oss så hjälper vi er skapa en rolig segway-upplevelse!

Hyresvillkor
Du som hyr är minst 18 år och deponerar id-handlingar, samt förskottsbetalar med kreditkort. Du som hyr ansvarar för all utrustning samt tar ditt eget ansvar i trafiken. Hyresvillkor regleras i hyresavtal vid utlämning.
Bra att veta
Varje segway är utrustad med segway tour & rental safety system. Detta innebär att varje segway kan följas och bevakas via satellit i hela världen, samt att varje segway är tidsprogrammerad för hyresperioden och därefter slutar att fungera, larmar och låser sig. Därmed är det viktigt att återlämna din segway i tid. Varje enskild segway kan även alltid larmas och stängas av från oss på hyresstället GC.